torek, 15. november 2016

Prednovoletna nagradna igra... wiiiii. :)

Ko pomislimo na novoletna darila, nas bolj kot veselje ob razmišljanju, kaj bomo sami prejeli za darilo, zaskrbi, kaj bomo kupili svojim najdražjim. 
Pomislimo na gužvo po trgovinah, na kupe nepotrebne šare, ki jo bomo spet prinesli domov, predvsem pa nas začne oblivati zona, ko pomislimo na to, kje bomo dobili denar.

Ampak letos so skrbi odveč. Mali Rockstarji vam hitimo na pomoč. Potrebovali boste samo 5 minutk časa in nekaj sreče. Če pa si boste vzeli še nekaj minutk več, pa se vaše možnosti za nagrado znatno povečajo. (KAJ? HUDO!)*KAKO DO GLAVNE NAGRADE?

*Kliknite na gumb za TRGOVINO.
*Poiščite nekaj izdelkov iz trgovine, ki bi jih želeli podariti svojemu sinčku, hčerkici, možu, mami...(ali psst...sebi ;)), in jih prinite v svojo tablo na Pinterestu. Lahko ustvarite novo tablo (board) ali jih nalepite v obstoječo.
*Povezavo na tablo prilepite v komentarje na blog na spletni strani ali na FB stran All Little Rockstars
*V komentarju označite prijateljico/lja, ki mu tudi privoščite to čudovito nagrado in/ali delite objavo

ČAKI, KAJ PA DODATNA NAGRADA?

Oja, to bo šele žur. 
Ko boste že ravno na Pinterestu, si vzemite še nekaj minutk več.
Ok, tu gre lahko tudi več časa, za to ne odgovarjam, priporočam pa, da si prej, za vsak slučaj, pripravite kavico (ali še raje vino) in piškote. :)
Pripravite cel stajling sobice, za vašega sončka ali zase, ki bo izgledal NORO DOBRO ob izbranih izdelkih iz naše ponudbe. Med vsemi, ki se boste še posebej potrudili, bom SAMA IZBRALA nekoga, ki bo sestavil najlepšo sobico. Njemu bo pripadala prav posebna nagrada, ki pa zaenkrat ostaja še skrivnost!

Poglejte kako sem se tega opravila lotila jaz: PinterestDrobni tisk:
Nagradna igra poteka do nedelje 27.11.2016 do 0.00 CET
Nagradna igra NI ločena za Slovenijo in Tujino.
100€ nagrade ni izplačljiva v gotovini ampak se izplača v obliki nakupa v naši trgovini v roku 30 dni od žreba in sicer za izdelke po redni ceni.
Žreb bo potekal v živo na naši strani FB 28.11.2016 uro sporočimo naknadno.
Nagrajenec bo objavljen na vseh mestih, kjer je objavljena nagradna igra.
Nagrajenec se mora javiti sam bodisi preko e-pošte: info@allthelittlerockstars.com ali preko FB zasebnega sporočila. V primeru, da se nagrajenec ne javi gre nagrada v dobrodelne namene (za Botrstvo v obliki izdelkov). 
V primeru, da je nagrajenec v času nagradne igre nakup v trgovini že opravil, lahko dobi povrnjen znesek v max vrednosti 100€ (če je bil nakup opravljen za zanižji znesek, mu preostali znesek ostane kot dobropis).

S sodelovanjem se strinjate s pogoji nagradne igre.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.