ponedeljek, 13. julij 2015

Lignano z mulci

Ko sva z Anito naložili vso kramo in vseh 7 mulcev v kombi, so se nama kar malce kolena tresla, trema naju je pošteno grabila. "Če speljeva tole, bova registrirale organizacijo kolonij".
Ko sva prispeli, smo hitro postavili osnovna pravila obnašanja in upali, da se oprimejo.

Hitro smo postavili šotora in šibali valove preskakovat.

Prvi dan je bilo vroče za znoreti. Ob enajstih, ko smo šli spati, smo morali prej še pod mrzel tuš, da smo se toliko ohladili, da smo lahko zaspali. In verjetno sem prvič v življenju spala, ne da bi bila pokrita vsaj z rjuho.

Drugi dan so nas popoldne na plaži presenetili močni valovi, da sva bili kot kak Baywatch, ves čas v pozoru in šteli in prerazporejali male bučke v vodi. Zvečer in ponoči pa močan veter, ki nama je kar malce strah nagnal v kosti. Ker do jutr ni ponehal, smo se že odločili, da spakiramo a potem se je le pokazalo sonce in smo se odločili, da ostanemo.

Zaradi velikih valov, smo se tokrat raje odločili za bazen, nad čimer so bili mulčki navudšeni.
Zvečer sva še nazdravili uspešno izpeljanemu projektu in obžalovale, da ga je že konec.
Prav dobro smo se znašle. Fantje so se super razumeli in nama niso povzročali nikakršnih skrbi. Najtarejšega sva že malce izkoriščali, da je vozil tamalčke na wc in na sprehode. Le Arne se je šele zadnji dan toliko sprostil, da sem lahko šla sproščeno na wc.

Zadnji dan pa še malo plaže in spet smo veselo filali kombi. Po pol ure vožnje so vse te male glave zakinkale in čez slebi dve uri smo bili že doma.

Super je bilo, prav carici sva bili. :)


 

4 komentarji:

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.