petek, 10. avgust 2012

13 mesecev

no.. že skoraj 14 se jih je nabralo in razvoj je spet očiten.

Noge postajajo stabilne, glas vse močnejši (če je to sploh možno).
Sam že zleze na posteljo in kavč in občasno tudi dol. Občasno pa tudi telebne. Tudi v kad bi najraje zlezel kar sam, ven pa nikakor ne.

Njegova tehnika plazenja po riti veselo naokoli je izpopolnjena. Pred dnevi je tako šibal čez igrišče, da je strgal nogavice. S svojo tehniko z lahkoto obvlada tudi stopnice in strme klance.

Z Enejem se včasih že prav lepo igrata,  Rene vse ponavlja neumnosti za Enejem. Večino časa pa se le prerivata, si pulita stvari iz rok in cvilita. Ampak se imata nadvse rada. Kakšen jok je, ko gre Enej po svoje in kakšno veselje ko se vrne nazaj.

Dude še vedno ne mara, duda je še vedno mama. Predvsem ponoči.

Za rojstni dan smo mu v Enejevi sobi pripravili svojo posteljo, a se mu ne dopade. Prav paničen postane ko se po nekaj urah mirnega spanca, prebudi v svoji postelji. Enkrat sem se mu pridružila tam. Nič čudnega, da mu ni všeč. Odprta vrata nenehno škripajo Enej pa se vsake toliko zaleti v rob postelje, da še mene vrže pokonci. Tako postelja sameva, Rene pa se še vedno greje pri nama.

Faca je. Nekaj čisto posebnega.


6 komentarjev:

 1. Super dečko je. Na cviljenje pa postaneš že imun, ane :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tina, jaz zaenkrat še nisem. Upam, da kdaj bom. :)

   Izbriši
 2. Haha, super fotke. Res hitro raste, kaj?

  OdgovoriIzbriši
 3. :)))

  Samo nekaj mi ni jasno. Kako dobiš, če vaju sešteješ, blond mulca?
  :)))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. He, he.. smo bili vsi bolj svetli do enega leta, potem pa še celo poletje na soncu, pa imaš blondinca. Vsaj do prvega obiska pri frizerju. :)

   Izbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.