četrtek, 28. julij 2011

Rene

Ko sem med nosečnostjo opazovala svoj "nori" trebušček, sem bila prepričana, da bo Rene en tak naporen dojenček. Malo tudi zato, ker je bil Enej izredno "priden" dojenček. Se mi je zdelo, da ni mogoče, da bi imela dva taka. No, ampak izkazalo se je, da imam lahko. Vsaj zaenkrat. Bomo videli, kaj še pride.

Zaenkrat je Rene en tak miren in nenaporen dojenček. Jé in spi. Kako pogosto se doji, tega ne vem, ker dobi kadar hoče, nič ne gledamo na uro. Ponoči nekje na tri-štiri ure, občasno tudi pet, podnevi pa bolj pogosto, sploh v tej vročini, kot je bila.

To, da pridno jé, se mu pozna tudi na teži in velikosti. Razvojne sicer še nismo imeli, ker sta obe pediatrnji na dopustu, vendar smo ga že prejšnji teden stehtali in tehtnica se je ustavila na 4,5 kilogramih. Pleničke nam št.2 postaja premajhna, oblekice št. 56 pa smo tudi že pospravili.

Ja, res je kar pravijo. Pri drugemu otroku gre hitreje, sploh če toliko spančka kot naš Rene, saj ga nahraniš, preobleš in neseš v posteljico. Pa je še en dan naokoli. Prehitro gre, res!

2 komentarja:

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.