petek, 31. december 2010

Novoletno voščilo

Letos smo imeli resen namen, da napišemo in pošljemo novoletne čestitke.
Najprej smo se nameravali fotografirati, slike razviti in jih uporabiti za čestitke.
Kot boste videli v nadaljevanju se nam te fotke niso najbolj posrečile.

Ko smo obupali nad fotografijami smo šli v knjigarno in kupili paket čestitk z ilustracijami slovenskih avtorjev. Enej jih je še dodatno porisal, jaz sem jih napisala, ko pa sem jih hotela opremiti z naslovi prejemnikov, sem ugotovila, da se je moj seznam naslovov izgubil neznano kam. No, nato sem itak ugotovila, da bi bila tako ali tako prepozna, saj so že zaprli pošto. Bili smo tako optimistični, da smo jih celo nesli sabo na naše mini počitnice, a so nas seveda lep počakale v torbi.

Torej, tudi letos od nas voščlnice žal ne boste prejeli, se pa na tem mestu zahvaljujem vsem, ki ste se potrudili in nam na tak način želeli vsega lepega in tudi vsem tistim, ki ste obtičali nekje na pol, tako kot mi in tudi tistim, ki ste ali boste na nas vsaj pomislili.

Tudi Česniki želimo vsem vam zancem, neznancem in naključnim obiskovalcem tega bloga, čudovito praznovanje in še lepše nadaljevanje prihajajočega leta.
Ne jemljite življenja preveč resno in se vsak dan zabavajte tako kot smo se mi zabavali na našem novoletnem fotošutingu. Pa obilo zdravja in dovolj cekinčkov v žepu.

2 komentarja:

  1. Super ideja za čestitko! Ne morm se vas nagledat vseh v istih kučmah :) (Bia ima tudi takšno in ja, razmišljam, kako kul bi bilo, če bi jo imela še jaz ;) )

    Sicer pa srečno, zdravo, uspešno in ljubeznivo leto 2011 tudi vam!

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, ja Špela, nujno si jo nabavi.
    Res so ful tople, pa tako hitro spravijo otroka v tebi na plan. :)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.